Vanaf nu heb je geen excuus meer: de trein of de snelbus is een prima alternatief voor de auto, want bij het station en de bushalte staat een deelfiets op je te wachten! Die kun jij vanaf nu gratis gaan gebruiken. Doe jij mee aan de test? Meld je via info@beteropweg.com als een van de 30 testrijders die vanaf juni mee kunnen doen.

Gratis deelfiets voor deelnemers Beter op weg

Beter op weg gaat deelfietsen van Uw Deelfiets inzetten. Deze deelfietsen kunnen door iedereen worden gehuurd, maar deelnemers aan Beter op weg die met het ov gaan reizen in plaats van met de auto, kunnen er gratis gebruik van maken. Maximaal 2 keer per week en 9 uur per dag, mits in combinatie met een ov-reis. Zo wordt een oplossing geboden voor het overbruggen van het laatste stukje van station of bushalte naar het bedrijfsadres in de Waarderpolder.

3 locaties

In juni worden de eerste deelfietsen geplaatst bij 3 ov-knooppunten rondom de Waarderpolder. Het gaat om de stations Haarlem CS en Spaarnwoude en de bushalte Julianapark. Op elke locatie komen 5 deelfietsen. Het gaat om fietsen van Azorbike Dit type fietsen wordt al jarenlang gebruikt in Park de Hoge Veluwe. Onze fietsen zijn rood, dus je kan ze niet missen! Met de Livemobility app, die we binnen Beter op weg gebruiken, kun je de fietsen reserveren. Ook het slot kan met de app worden geopend. Als er veel belangstelling is voor de deelfietsen, dan komen er meer fietsen en mogelijk ook nieuwe locaties bij.

Combineren met R-net lijn 385

De plaatsing bij de bushalte Julianapark loopt vooruit op het in gebruik nemen van nieuwe R-net lijn 385 tussen het zuidelijk deel van de IJmond en Haarlem CS op 3 september. In de spits gaat deze iedere 6 minuten rijden, overdag iedere 10 minuten en ’s avonds ieder kwartier. In combinatie met een deelfiets ontstaat zo voor werknemers uit de IJmond een aantrekkelijk alternatief voor de woon-werk reis naar de Waarderpolder.

Testfietser worden?

Reis je al met het ov of wil je dat gaan doen? Dan is de deelfiets misschien iets voor jou! Meld je dan aan via info@beteropweg.com of het contactformulier.  We leggen je graag uit hoe het werkt.

 

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/