Wie het eerst komt…

Teva Pharmachemie en Vrijbloed transport waren er snel bij toen Beter op weg, in samenwerking met Mobilys, het e-bike probeerproject aankondigden. Dat resulteerde er dan ook in dat de eerste 25 e-bikes en speedpedelecs (snelle e-bikes) maandag 2 september werden uitgereikt. 

Ook als het regent

Werknemers van Teva Pharmachemie en Vrijbloed transport fietsen de komende maand rond op splinternieuwe snelle fietsen. Zo kunnen ze ervaren hoe het is om met de fiets naar het werk te komen. Ook als het regent. Deelnemers moeten namelijk minimaal drie dagen per week gebruik maken van de fiets. De afgelopen week deed de herfst al even zijn intrede in Haarlem. Dat dat geen probleem is, blijkt wel als Ellen, een van de deelnemers, lachend vertelt dat ze speciaal voor het project, een nieuwe regenjas heeft gekocht. 

Doe ook mee!

Tot 1 januari 2020 kunnen medewerkers van deelnemende bedrijven aan Beter op weg de e-bikes gratis een maand uitproberen. De maand september is al volgeboekt. Ook oktober is bijna vol, maar in november en december zijn er nog volop mogelijkheden. Meld uw bedrijf dus snel aan via een e-mail aan servicedesk@beteropweg.com, want: wie  het eerste komt, het eerste maalt!