Het is zover: de webshop is live! Je kunt nu met je spitspunten winkelen in de webshop van Beter op weg .Vanaf vandaag kun je de spitspunten die je spaart door de spits te mijden omwisselen voor cadeaus, kortingen en aanbiedingen. Kijk snel op www.beteropweg.shop. Je kunt je punten ook aan Childslife doneren. Waar spaar jij voor?

Hoe werkt de webshop?

  • Deelnemers krijgen van ons een account voor de webshop. Het e-mailadres dat wij van jou hebben, wordt je inlognaam. We maken ook een standaard wachtwoord aan, dat je daarna kan wijzigen.
  • Je ritten en spitspunten staan in jouw Livemobility Desktop en natuurlijk de app. Daar zie je direct hoeveel punten je hebt gespaard. De punten kun je nu gaan inwisselen in de webshop. Je ‘betaalt’ dus met je spitspunten.
  • Elke keer dat je spitspunten gebruikt in de webshop, gaan ze van je tegoed af. Je ziet dan in je Livemobility Desktop minder punten staan.
  • Zijn jouw spitspunten van de eerste 3 maanden al uitbetaald? Dan staan die spitspunten er niet meer bij. Die zijn ingewisseld voor geld.

We wensen je veel plezier met winkelen in de Beter op weg webshop. Blijf de spits mijden en zo veel mogelijk punten sparen! Als je nog niet meedoet, schrijf je dan snel in en spaar ook mee!

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/