De N200 tussen Station Halfweg en Amsterdam krijgt vanaf eind 2017 een grote opknapbeurt. Er wordt groot onderhoud aan de dijk gedaan, er komen nieuwe drinkwatertransportleidingen, er komt een nieuwe brug bij Halfweg en een ecopassage. Goed nieuws voor fietsers: er is ook aan hen gedacht! Er komen meer oversteekplaatsen, de bruggen voor voetgangers en fietsers toegankelijker worden en het huidige fietspad langs de N200 een snelfietsroute wordt. Zo kun je sneller van Amsterdam naar centrum Haarlem fietsen. Nog een goede reden om te fietsen en de auto te laten staan!

Tijdelijke nieuwe fietsroute

De werkzaamheden starten eind 2017, met als doel alle rijbanen in het voorjaar 2019 weer te openen. Tot die tijd moeten weggebruikers rekening houden met tien tot vijftien minuten extra reistijd. Voor fietsers komt er tijdelijk een andere fietsroute, voorlopig wordt nog onderzocht welke fietsroute dat is. Natuurlijk laten wij jullie zo snel mogelijk weten welke fietsroute dat is en hoeveel langer deze fietsroute zal duren.

Buurgemeentes stemmen werkzaamheden af

Ook de gemeente Haarlem voert wegwerkzaamheden uit, aan de Amsterdamsevaart/A200. Deze werkzaamheden zijn afgestemd op de werkzaamheden aan de N200 en zijn naar verwachting klaar in oktober. Rijkswaterstaat voert werkzaamheden aan de A10 een jaar eerder uit, zodat de A10 in perfecte conditie is zodra de werkzaamheden aan de N200 starten.

Voorkom frustratie door wegwerkzaamheden

Bent je nog geen fietser? Vermijd de frustratie van de wegwerkzaamheden en stap ook op de fiets! Met Beter op weg  verdien je geld of spitspunten met fietsen tijdens spitstijden. Ruim 50 bedrijven stappen al op de fiets in de spits om de file te vermijden, maar ook om de gezondheid van medewerkers te verbeteren. Klik hier om naar de aanmeldpagina voor deelnemers te gaan, of hier als je jouw bedrijf aan wil melden.

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/