De eerste spitskilometers zijn uitbetaald.

Team Beter op weg is gestart met de uitbetaling van de financiële vergoedingen. De eerste deelnemers hebben hun geld deze week ontvangen. Per gefietste spitskilometer, kregen zij € 0,10  belastingvrij. Deze uitbetaling geldt in de eerste 3 maanden na de nulmeting. We hebben mooie bedragen uitbetaald tot zo’n 100 euro voor de fanatiekste fietsers. We zijn maar wat trots op onze deelnemers!
Na de eerste  3 maanden zijn de deelnemers  spitspunten gaan verzamelen die zij kunnen inwisselen voor producten en diensten uit onze webshop. Maar deelnemers kunnen de punten ook aan een goed doel schenken. Wij hebben hiervoor  ChildsLife gekozen, de kinderhulp organisatie die in de Waarderpolder is gevestigd. De webshop komt snel online beschikbaar, dus blijf vooral fietsen!
Ben jij ook deelnemer en heb je vragen over de uitbetaling, spitspunten of sparen, neem dan contact op met de servicedesk@beteropweg.com. Je kan ook altijd een overzicht van de verzamelde punten raadplegen via de app of in de desktop.
Ben je nog geen deelnemer? Meld je dan snel aan en spaar mee.
Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/