Veelgestelde vragen

Lees hier alle vragen en antwoorden over het project Beter op weg en het stoppen van de Livemobility app

Waarom stopt de Livemobiliy app?

De Livemobility app is aan het einde van zijn mogelijkheden. De app kan niet verder worden verbeterd en verdwijnt. De app is in 2017 ontwikkelt en voortdurend aangepast aan de eisen en wensen van mobiliteitsprojecten, zoals beter op weg.
Er zijn intussen nieuwe apps op de markt met nieuwe mogelijkheden. De investeringen om deze app te updaten wegen niet meer op tegen het ontwikkelen van een nieuwe app. Livemobility stopt daarom per 1 augustus 2022.

Waarom stopt de app nu zo plotseling?

Livemobility heeft het einde van de app eerder aangekondigd. Binnen Beter op weg is een tijd lang gedacht dat een vlotte doorstart van het project mogelijk was, samen met de gemeente Haarlem. En dus ook dat er op tijd een nieuwe app werd geïntroduceerd. Dit is niet gelukt. Beter op weg maakt nu een pas op de plaats tot er een goed plan voor een vervolg ligt.

Waarom stapt Beter op weg niet over op een andere app?

Hier werken we in de komende maanden aan. Er is geprobeerd de overgang tussen de oude app en het vervolg op Beter op weg op elkaar te laten aansluiten. Dat is helaas niet gelukt.

Wat gaat er met het project Beter op weg gebeuren?

Beter op weg krijgt een vervolg. De gemeente Haarlem heeft dit bevestigd. Samen met de gemeente onderzoekt Parkmanagement nu hoe dat vervolg eruit komt te zien. Ook onderzoeken we welke app het beste past bij het vervolg. In de komende maanden maken we hiervoor een plan. Belangrijke stappen voor het vervolg zullen we delen via deze website. En zodra het plan klaar is om uit te rollen, komen we terug. We hopen dat je dan weer meedoet!
Als je in de tussentijd vragen hebt, dan kun je die mailen naar servicedesk@beteropweg.com

 

Hoe kan ik mijn gespaarde punten inwisselen?

Gespaarde punten kun je tot en met 30 oktober inwisselen voor producten in de webshop van Beter op weg en/of de webshop van Mobimiles. (1 punt van Beter op weg = 1 mile van Mobimiles).
Geef je bestellingen vanaf nu door via servicedesk@beteropweg.com