Check je gegevens in de Livemobility app

Ben jij al aan het spitsmijden of zit je nog in het aanmeldproces?

 

Heb jij jezelf al enige tijd geleden al ingeschreven bij Beter op weg? Heb je inmiddels al je eerste ritten gemaakt? Of zit je nog in het aanmeldproces en kom je er niet helemaal uit?

Tips en Tricks
Voor diegene die graag willen mee doen maar ‘vastlopen’ in het aanmeldt proces hebben we een aantal tips en tricks geschreven. Zo kan jij jezelf sneller en eenvoudiger aanmelden en beginnen met spitspunten verdienen. Met deze punten kan je mooie cadeaus bestellen in onze webshop.

Batterij
We hebben trouwens een handige optie gevonden waardoor de app minder batterijvermogen van je telefoon ‘trekt’. Of wat te denken van het automatisch publiceren van je ritten? Al deze zaken vind je terug in de tips en tricks.

Spelregels
Inmiddels hebben we ook een paar kleine wijzigingen in de spelregels doorgevoerd. Hiermee zijn de spelregels van Beter op weg overzichtelijker en begrijpelijker geworden.

Dus wat houdt jou nog tegen om mee te doen? Zijn er alsnog dingen die niet lukken of welke je niet begrijpt? Neem dan contact op met onze servicedesk.