Laat de auto staan… Om de wereld een betere plek te maken. Help kinderen die in extreme armoede leven. Doneer je spitspunten aan ChildsLifeen en bied de kinderen een toekomst.

ChildsLife is een internationale non-profit organisatie met een compacte structuur en een groot bereik. Het bedrijf is opgericht in 1996 en gevestigd op ons eigen bedrijventerrein, de Waarderpolder. Ook heeft het bedrijf vestigingen in Oost-Afrika, Oost-Europa en de Verenigde Staten. Het bedrijf bestaat uit wereldverbeteraars, die graag meer mensen zien fietsen! Zo dringen we uitlaatgassen terug, vechten we voor een betere gezondheid én kun jij kinderen in extreme armoede helpen.

Spitspunten voor een betere wereld

ChildsLife heeft een divers en uitgebreid ontwikkelingsprogramma met een reeks van duurzame projecten. Zij richten zich op het bieden van onderdak, infrastructuur, eten, onderwijs en zorg. De projecten en programma’s bieden praktische en structurele oplossingen met als einddoel zelfredzaamheid. Geen project is hetzelfde, de hulp is op maat gemaakt voor de situatie en gebaseerd op behoeften van kinderen en hun directe leefomgeving. ChildsLife werkt nauw samen met de lokale bevolking en lokale partners. Zo helpen zij in de steek gelaten kinderen, straat kinderen, weeskinderen en andere kwetsbare kinderen in de gemeenschap waar zij leven.

Belang van donaties

ChildsLife ontvangt geen subsidies van de overheid of andere grote instanties. Het werk van ChildsLife wordt volledig mogelijk gemaakt door donaties van particulieren, bedrijven, scholen en fondsen. Het ondersteunt 16.000 kinderen per maand. En jouw bijdrage kan hierbij helpen en een groot verschil maken in het leven van een kind.

Jouw spitspunten maken het verschil

Jouw spitspunten worden besteed aan de armste kinderen ter wereld. Met jouw hulp ontvangen zij onderwijs, voedsel, schoon drinkwater, zorg en onderdak. Ook de economisch positie van hun moeders, families en de gemeenschap waarin zij leven wordt verbeterd met duurzame programma’s zodat zij hun leven in armoede kunnen doorbreken. Samen zorgen wij ervoor dat zij een toekomst hebben zonder onze hulp. Dus fiets voor jezelf en de kinderen…

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/