Sparen voor cadeaus bij Beter op weg

Simon Lévelt produceert heerlijke koffie en thee. Dat komt goed uit, want het bedrijf stimuleert ook   vol enthousiasme zijn medewerkers om mee te doen aan het fietsproject Beter op weg. En daarnaast bieden zij ook nog leuke beloningen aan in ruil voor spitspunten. Spaar met je spitspunten voor een volle cadeaukaart en wissel deze in voor heerlijke koffie of thee van Simon Lévelt!

Stimuleer zintuigen en stimuleer de gezondheid!

Simon Lévelt vindt al 200 jaar en 6 generaties lang het geluk in het maken van de lekkerste koffie en thee. Zowel koffie als thee bieden verschillende gezondheidsvoordelen. Thee verlaagt de kans op hart- en vaatziekten en heeft een gunstig effect op diabetes. Ook koffie beschermt tegen diabetes en remt volgens verschillende wetenschappelijke onderzoeken de ziekte Alzheimers en de Ziekte van Parkinson. We kunnen een boek schrijven over nog veel meer gezondheidsvoordelen van koffie en thee, maar wat we eigenlijk proberen te zeggen is dat koffie en thee van Simon Lévelt perfect in een gezonde actieve levensstijl passen! Spaar dus met de cadeaukaart voor de lekkerste koffie en thee en maak een feest voor je zintuigen.

Wat krijg ik met de cadeaukaart?

Met je spitspunten spaar je voor een cadeaukaart ter waarde van 15 euro, waarmee je de wereld die schuil gaat achter de lekkerste koffie en thee kunt ontdekken. De kaart is te besteden in een van de Simon Lévelt speciaalzaken en in de webshop. Het bedrag kan geheel of gedeeltelijk worden besteed en voor een grotere aankoop is bijbetalen mogelijk. Bezoek een winkel of bekijk in de webshop welke heerlijke producten bij jou passen!

Meer uitleg over de cadeaukaart vind je op de website van Simon Lévelt

Bronnen:

 

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/