Schiet het al lekker op met je spitspunten? Dan hebben wij nog een leuke tip: treinen kijken! Op 5 december kun je bij NedTrain een kijkje achter de schermen nemen. Voor 250 spitspunten kun je mee met de rondleiding door de grootste treinwerkplaats van Nederland.

Op dit moment werkt NedTrain aan de modernisering van VIRM-dubbeldekkers. Bezoekers volgen tijdens een rondleiding bij NedTrain R&O de productielijn van deze modernisering. Na een bezoek aan NedTrain zit je met een heel ander, positiever, gevoel in de trein.

Inspirerende werkplek


De werkplek bruist van de activiteiten. Hier zorgen ze voor de revisie, ombouw en modernisering van treinen, de revisie van draai- en wielstellen, herstellen ze bots- en brandschade en reviseren ze componenten. Daarnaast produceren ze hier ook nieuwe onderdelen. Dankzij het projectenmagazijn het “Cross Dock Center”, werkt NedTrain en ook nog eens duurzaam. Zo zorgen ze ervoor dat de afstand tussen materialen zo klein mogelijk is en werken ze volgens het “Just in Time principe” met losdocks. Alles is ingericht op efficiëntie.

NedTrain Haarlem kent een lange geschiedenis, die teruggaat naar het ontstaan van de spoorwegen in Nederland en de bouw van Station Haarlem in 1839. De Haarlemse werkplaats werd 5 jaar later gebouwd en is nog steeds erg belangrijk voor treinreizend Nederland. Het is met zijn oppervlakte van 14 hectare en circa 800 werknemers de grootste werkplaats van NedTrain en heeft ook het projectenmagazijn het Cross Dock Center.

Ik wil mee!

Als je voldoende spitspunten hebt, dan kun je je tot 27 november hier aanmelden.

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/