Afgelopen week hebben deelnemers van DNP en Jopen kennis gemaakt met de gratis pech-diensten van FietsNED. Iedereen die meedoet aan Beter op weg krijgt gratis een FietsNED pechhulpabonnement.

Met FietsNED weet je zeker dat je altijd veilig op pad gaat, met een fiets die goed werkt. Zo fiets je nog vaker met plezier naar je werk. Nooit meer een fiets die aanloopt, een rem die niet goed werkt, een ketting die knarst en kraatkt! Deelnemers en ambassadeurs van Beter op weg krijgen een abonnement op FietsNED zodra zij actief zijn binnen Beter op weg.

Jopen en DNP

Medewerkers van Jopen en DNP hebben de reparatieservice van FietsNED als eerste getest. Bij Jopenbier aan de Emrikweg en bij DNP aan de Oudeweg reed de FietsNED-bus voor. Er zijn verschillende fietsen gerepareerd. Er werden remkabels vervangen, slagen uit wielen gehaald en velgen en een ketting vervangen. De medewerkers waren erg blij dat hun fiets weer veilig is!

Wat is FietsNED

FietsNED is een specialist op gebied van fietsen. De pechulp van FietsNED werkt met professionele fietsenmakers en erkend als E-bike specialisten. Ze komen naar je toe met een bus, volledig ingericht als mobiele fietswerkplaats. Iedereen die meedoet aan Beter op weg kan gratis gebruik maken van de pechulp van FietsNED.

Hoe werkt FietsNED pechhulp?

  1. Bel de Servicelijn: 088 112 1123. Deze is 24/7 bereikbaar. Tip: zet het nummer in telefoon!
  2. Geef je gebruikersnummer door voor de gratis service als je deelnemer of ambassadeur van Beter op weg bent. Dat nummer staat in de laatste versie van de mobiele app: Ga naar Instellingen -> Account -> Gebruikers ID
  3. Maak een afspraak voor jouw reparatie.
Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/