Simon Lévelt
Simon Lévelt
Simon Lévelt is naast partner van Beter op weg óók deelnemer aan Beter op weg. Alle deelnemers fietsen voor waardebonnen voor het gehele assortiment van Simon Lévelt. Heerlijke koffie en thee gemaakt in de Waarderpolder...

Simon Lévelt

Wie zijn jullie?

Al 200 jaar en 6 generaties lang vindt Simon Lévelt het geluk in het maken van de lekkerste koffie en thee. De ingrediënten zoeken zij over de hele wereld. Theebladeren en koffiebonen van de mooiste theetuinen en plantages. Door met deze ingrediënten te experimenteren, komt Simon Lévelt tot de lekkerste smaken, combinaties en melanges.

Simon Lévelt zoekt het avontuur in het gehele proces. Gedroogd, geroosterd, gemalen en gezet. Op zoek naar de juiste balans, hoeveelheid, temperatuur en tijd zodat de smaak het best tot zijn recht komt.

Ontdek ook de wereld die schuil gaat achter de lekkerste koffie en thee. Vind de smaak die bij je past. Sterk, zacht, stevig of geheel iets anders, iets speciaals? Haal meer uit je smaak. Maak het een feest voor je zintuigen. Ruik het, proef het, voel de warmte. Maak elke dag anders.

Proef de wereld. Verrijk je smaak.

Wil je ook meedoen met Beter op weg?

Schrijf je direct in en spaar voor geld en spitspunten

Webshop

Waarvoor kan je je spitspunten inruilen bij Simon Lévelt?

Simon Lévelt cadeaukaart t.w.v. € 10,-

Spaar voor een Simon Lévelt cadeaukaart en ontdek ook de wereld die schuil gaat achter de lekkerste koffie en thee. Je kunt de cadeaukaart besteden in een van de Simon Lévelt speciaalzaken en de webshop. Het bedrag kan geheel of gedeeltelijk worden besteed en voor een grotere aankoop is bijbetalen mogelijk.

Meer uitleg over de cadeaukaart vind je op de website van Simon Lévelt

Contactgegevens

Simon Lévelt Waarderpolder
A. Hofmanweg 3, 2031 BH Haarlem