Rebricks
Rebricks
Rebricks is goed voor het milieu en je portemonnee

Rebricks

Wie zijn jullie?

We realiseren complete tuinrenovaties met een zo laag mogelijke footprint. Een klant met materiaalkeuzes heeft daar uiteraard een grote invloed op. We verkopen gebruikte bestrating, nieuwe b-keuze bestrating van hoge kwaliteit , maar ook nieuwe bestrating van gerenommeerde merken. We bieden klanten een terugkoop-programma waarbij het geleverde materiaal terugkomt naar ons in plaats van weggegooid wordt. Zo kan nieuw ook duurzamer worden ingezet. Is je straat smerig? Dan komen we die professioneel reinigen en opnieuw impregneren om ervoor te zorgen dat het langer mee gaat. Door transporten te combineren en werken met Vrijbloed als regionale transportpartner verbeteren we de mobiliteit en verlagen we de de CO2 footprint.

 

 

Wil je ook meedoen met Beter op weg?

Schrijf je direct in en spaar voor geld en spitspunten

Meedoen

Waarom doet Rebricks mee aan Beter op weg?

Wij geloven bij Rebricks in het terugbrengen van de CO2-uitstoot en vervuiling. Dit doen we door gebruikte bestrating, die wij voorzien van een kwaliteitscheck, een tweede leven te geven en verantwoorde tuinhout, schuttingen en tuinhuisjes aan te bieden. Onze milieu verantwoorde artikelen zorgen voor een drastische reductie van de CO2-uitstoot, maar brengt daarnaast nog andere voordelen met zich mee op het gebied van prijs en uitstraling.

Webshop

Waarvoor kan je je spitspunten inruilen bij Rebricks?

Spaar bij Rebricks voor flinke korting op een nieuwe tuin (aanleg) of voor korting op het reinigen van (tuin) bestrating.

 

Contactgegevens

Rebricks
Raasdorperweg 123, 1175KV Lijnden
085-0491470