Patronaat
Patronaat
Hèt poppodium van Haarlem! Met een sterke programmering en een eigen karakter behoort poppodium Patronaat al jaren tot de top tien van de kernpodia van Nederland.

Patronaat

Wie zijn jullie?

Hèt poppodium van Haarlem! Met een sterke programmering en een eigen karakter behoort poppodium Patronaat al jaren tot de top tien van de kernpodia van Nederland. Kwalitatieve popmuziek in al haar vormen en aanverwanten is altijd de kern geweest van waar het bij Patronaat om draait. Bij de samenstelling van het programma wordt altijd gezocht naar een gezonde mix van enerzijds publieksvriendelijke en anderzijds progressieve en vooruitstrevende popmuziek en clubnachten.

Wil je ook meedoen met Beter op weg?

Schrijf je direct in en spaar voor geld en spitspunten

Meedoen

Waarom doet Patronaat mee aan Beter op weg?

Patronaat heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. In 2016 heeft Patronaat als allereerste poppodium in Nederland een zilveren Green Key (een internationaal duurzaamheidskeurmerk) in ontvangst mogen nemen en nog geen half jaar later is het gouden Green Key certificaat behaald (met dispensatie-regeling). Als poppodium juichen wij het toe dat mensen vaker de auto laten staan en voor groener vervoer kiezen, zoals de fiets!

Webshop

Waarvoor kan je je spitspunten inruilen bij Patronaat?

Spaar voor kortingen op te gekke concerten en shows bij Patronaat in Haarlem.

Spitspunten kunnen ingewisseld worden in ruil voor €2,50 korting op speciaal hiervoor geselecteerde concerten van Patronaat. De eerste show die in aanmerking komt is de show van Def Americans op 7 september in Patronaat. Een Nederlandse tribute aan Johnny Cash!

Kom je langs?

Patronaat
Zijlsingel 2, 2013 DN Haarlem
Telefoonnummer: 023 - 517 5850
E-mail: info@patronaat.nl