Landschap Noord-Holland
Landschap Noord-Holland
Landschap Noord-Holland is partner én deelnemer van Beter op weg. Deelnemers laten hun auto tijdens de spits staan en stappen op de fiets of in het OV voor een wandel-of fietsexcursie, varen met een fluisterbootje of een donatie.

Landschap Noord-Holland

Wie zijn jullie?

Samen met vrijwilligers en opdrachtgevers werken we keihard om Noord-Holland nog mooier te maken. Dat doen we in onze eigen natuurgebieden, maar ook ver daarbuiten. We geven deze natuur een stem en zetten ons in voor een toekomstbestendige natuur die zichzelf kan blijven vernieuwen. Die de klimaatverandering kan doorstaan en de groeiende groep bezoekers rust kan blijven bieden in het drukke bestaan.

 

Wil je ook meedoen met Beter op weg?

Schrijf je direct in en spaar voor geld en spitspunten

Meedoen

Waarom doet Landschap Noord-Holland mee aan Beter op weg?

Noord-Hollands Landschap werkt met zeven ambities. Eén van die ambities sluit fantastisch aan op het doel van Beter op weg, namelijk; CO2 uitstoot reduceren. Beter op weg is een fantastisch initiatief waar deelnemers gestimuleerd worden om de auto in te ruilen voor de fiets en het OV en daar staan we achter. Minder met de auto reizen is beter voor mens én natuur, en daar werkt Noord-Hollands Landschap uiteraard graag aan mee. 

Webshop

Waarvoor kan je je spitspunten inruilen bij Landschap Noord-Holland?

Wandel- of fietsexcursie met natuurgids
(70 punten per deelnemer)

Er is zo veel te zien en te doen in de Noord-Hollandse natuur. Ook bij jou in de buurt. Ga mee op excursie met één van onze gidsen; ze laten de mooiste plekken zien en vertellen meer over de planten en dieren die er leven. Kijk om te boeken in de webshop van Beter op weg, en voor meer informatie en het totale aanbod vind je op onze website.

Varen met fluisterboot in de natuur
(200 punten per uur)

Ten noorden van Amsterdam, bij het dorpje Landsmeer, ligt een waterparadijs met spectaculaire natuur: het Ilperveld. Hier kun je heerlijk varen langs honderden eilandjes van veen en genieten van de rust, vele vogels en de typische Noord-Hollandse vergezichten. Tijdens het seizoen (mei-oktober) kun je in het weekend een fluisterbootje huren. De boot is uitgerust met een stille elektrische motor en biedt ruimte aan maximaal 5 volwassenen en 2 kinderen. Kijk om te boeken in de webshop van Beter op weg.

Donatie voor Noord-Hollandse natuur
(100 punten)

Hou je van natuur? Kom je graag buiten? Met een donatie help je ons om de Noord-Hollandse natuur te beschermen voor de toekomst. Dankzij jouw bijdrage kunnen onze boswachters bijna 100 natuurgebieden in topconditie houden. Kijk voor meer informatie in de webshop van Beter op weg.

Contactgegevens

Landschap Noord-Holland
Schuine Hondsbosschelaan 45-A, Heiloo
(088) 00 64 400