NS Treinmodernisering
NS Treinmodernisering
Partner NS Treinmodernisering zorgt er voor dat je de Waardepolder per trein bereikt die schoon en technisch goed onderhouden is.

NS Treinmodernisering

Wie zijn jullie?

NS Treinmodernisering in Haarlem is verantwoordelijk voor het  onderhoud en de modernisering  van treinen. Van technisch onderhoud tot snelle servicebeurten en van reiniging tot korte en lange termijn revisie: NS zorgt ervoor dat de 1,2 miljoen treinreizigers dagelijks op tijd, veilig en in een schone trein op hun bestemming komen; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Bij NS staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We zijn zuinig op treinen en verlengen de levensduur. Daarnaast verbruiken we zo min mogelijk energie en water en produceren we zo min mogelijk afval. Bedrijfsafval dat toch over is, hergebruiken we voor meer dan 80%. Duurzame oplossingen implementeren en materialen moderniseren past goed in ons ‘groene’ beleid. Dat maakt NS een goede partner voor vervoerders die strenge eisen aan hun treinen stellen op het gebied van duurzaamheid.

Wil je ook meedoen met Beter op weg?

Schrijf je direct in en spaar voor geld en spitspunten

Meedoen

Waarom doet NS Treinmodernisering mee aan Beter op weg?

NS heeft vitaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het stimuleren van medewerkers om (meer) te gaan fietsen past hier prima bij. Dit draagt bovendien bij tot het verminderen van de parkeerdruk bij NS Treinmodernisering. Het parkeerterrein staat vaak (te) vol. Met de deelname aan Beter op weg kan de parkeerbehoefte verminderen en dat wordt stevig omarmd door NS Treinmodernisering.

Webshop

Waarvoor kan je je spitspunten inruilen bij NS Treinmodernisering?

 

Altijd al willen weten hoe treinstellen worden schoongemaakt, gereviseerd en onderhouden?
Voor 2500 spitspunten kan je een rondleiding voor maximaal 10 personen boeken bij NS Treinmodernisering.

Kom je langs?

NS Treinmodernisering
Oudeweg 6, 2031 CC Haarlem
Telefoonnummer: + 31 (0)23 516 1400