LQSL

Wie zijn wij?

Wij van LQSL (afgeleid van Liquid Sunlight), hebben als eerste en enige de regenbroek een fashionable look gegeven mèt een goede fit! Het model van een jeans, met voor- en achterzakken, reflecterende ritsen tot aan het dijbeen voor makkelijk aan- en uittrekken over je gewone broek en met schoenen aan en vooral: leuke designs. Natuurlijk zijn onze regenbroeken waterdicht, lichtgewicht en ademend, zodat je niet gaat zweten èn zijn ze deels gemaakt van recycled pet flessen. Voor iedereen die er toch nog een beetje vrolijk uit wil zien als het weer zo somber is, LQSL: because we are Dutch!

Wil je ook meedoen met Beter op weg?

Schrijf je direct in en spaar voor geld en spitspunten

Meedoen

Waarom doet LQSL mee aan Beter op weg?

Wij vinden het project van Beter op weg een mooi initiatief om mensen te stimuleren om de auto te laten staan en te kiezen voor het openbaar vervoer of de fiets. Helaas worden wij in Nederland toenemend geconfronteerd met flinke regenbuien en dat maakt dat je -nu je gekozen hebt om fietsend of lopend naar je werk te gaan-  doorweekt op kantoor aankomt. Wij doen mee om alle Beter op Weg sportievelingen, die niet vies zijn van een bui, te stimuleren om ook in de regen op de fiets te stappen. 

Webshop

Waarvoor kan je je spitspunten inruilen bij LQSL?

Als deelnemer van het project van Beteropweg kun je nu je spitspunten inwisselen voor in onze webshop lqsl.nl. Zo fiets je een flinke korting op een unieke, fashionable Rainpants bij elkaar. 

Sint/kerst actie: Lever 360 spitspunten in en krijg maar liefst 40% korting op een originele Rainpants naar keuze!

Alle prints zijn verkrijgbaar in de volgende maten:
XS (normaal of lang)
S (normaal of lang)
M (normaal of lang)
L (normaal of lang)
XL (normaal of lang)

Kijk voor alle modellen en een maattabel op de website

Get in touch

LQSL
Paramaribostraat 59, 2585 GM Den Haag
Telefoonnummer: 06-24268860
E-mail: hello@lqsl.com