Loef
Loef
Paviljoen Loef ligt aan de oever van de Mooie Nel. Een actieve oase waar u terecht kunt voor heerlijk eten, drinken en diverse (watersport) activiteiten.

Loef

Wie zijn jullie?

Paviljoen Loef ligt aan de oever van de Mooie Nel. Een actieve oase waar u terecht kunt voor heerlijk eten, drinken en diverse (watersport) activiteiten. We zijn niet alleen gericht op het water. Ook op de heuvels van het recreatiegebied is er genoeg te doen. Bijvoorbeeld relaxen op de heerlijke ligweide, spelen in de speeltuin of gras sleeën op de prachtige helling waar je hard vanaf kunt rijden met onze mountainboards (zittend of staand). Oftewel de ideale plek voor ouders met energieke kinderen.

Verder bieden we vanuit het paviljoen diverse recreatieve activiteiten:
• Zeilboot verhuur
• Sloep verhuur
• Windsurfen (les, verhuur, stalling)
• Frisbeegolfen (verhuur en evenementen)
• Mountainboarden (verhuur en les)

Met de lange aanlegsteiger en het grote zwemvlot willen we een ‘tweede thuis’ worden voor alle watersporters. We hopen veel bootjes te ontvangen aan onze steiger. Ook is Paviljoen Loef een uitstekende locatie voor een feest, huwelijk of een jubileum.

Wil je ook meedoen met Beter op weg?

Schrijf je direct in en spaar voor geld en spitspunten

Meedoen

Waarom doet Paviljoen Loef mee aan Beter op weg?

Paviljoen Loef doet graag mee met Beter op weg omdat wij het een goed initiatief vinden. Wij dragen het milieu een warm hart toe en denken dat het zeker kan bijdragen aan het oplossen van dit probleem. Verder is het voor ons mooi meegenomen dat we door deelname aan dit project onze naamsbekendheid kunnen vergroten in Haarlem en voornamelijk in de Waardepolder.

Webshop

Waarvoor kan je je spitspunten inruilen bij Loef?

Je kunt voor het volgende sparen:

*  Sparen voor gratis tweede SUP-board-huur
*  Sparen voor korting op de huur van een sloep
*  Sparen voor korting op de rondvaart met de Spaarneboot
*  Korting op een lunchbroodje

Kom je langs?

Paviljoen Loef
Mooie Nelpad 5, 2031 AK Haarlem
Telefoonnummer: 06 - 41448988
E-mail: info@paviljoenloef.nl