Jopen
Jopen
Jopen is behalve partner van Beter op weg óók deelnemer aan Beter op weg. Deelnemers kunnen fietsen voor heerlijk eten bij het Jopen Proeflokaal op de Waarderpolder! Je auto laten staan was nog nooit zo lekker...

Jopen

Wie zijn jullie?

Jopen is ontstaan vanuit een gedeelde droom om de Haarlemse brouwtraditie in ere te herstellen. Het biermerk heeft met de opening van de Jopenkerk Haarlem (brouwerij, grand café en restaurant) Haarlem weer terug op de kaart gezet als bruisende brouwersstad. Jopen stelt hoge eisen aan kwaliteit en creëert originele craft bieren, daarbij gebruikmakend van de nieuwste technologische ontwikkelingen en de beste ingrediënten.

Inmiddels is Jopen drie vestigingen rijker. In de Jopenkerk Haarlem, het Jopen Proeflokaal Waarderpolder en de Jopenkerk Hoofddorp staat beleving en liefde voor craft bier en distillaten centraal.

Jopen is klaar voor de toekomst. De divine beers van Jopen vinden zowel nationaal als internationaal hun weg naar liefhebbers.

Jopen, van lokaal craft bier naar craft bier van wereldformaat.

Wil je ook meedoen met Beter op weg?

Schrijf je direct in en spaar voor geld en spitspunten

Meedoen

Waarom doet Jopen mee aan Beter op weg?

De bereikbaarheid in de Waarderpolder vinden wij belangrijk voor zowel de medewerkers van Jopen als de bezoekers van het Jopen Proeflokaal Waarderpolder. We vinden het heel fijn om bij te dragen aan een gezonde omgeving. Veel Jopenmedewerkers komen uit de regio Haarlem en kunnen dus gemakkelijk op de fiets stappen naar het werk. Het blijft natuurlijk een persoonlijke keuze, maar als werkgever juichen wij dit toe. Bovendien drinken collega’s in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder geregeld een Jopenbier. Ook dan is het belangrijk dat je de fiets pakt in plaats van de auto.

Deelnemers die hun auto in de spits laten staan, worden beloond met spitspunten. Deze spitspunten kunnen straks ingeruild worden voor een heerlijke schaal bitterballen of het wisselende lunchgerecht ‘het 12-uurtje’ in het Jopen Proeflokaal Waardpolder. Komt dat even goed uit. Dus laat je auto staan en pak de fiets. Op naar veel kilometers spitsmijden…

Webshop

Waarvoor kan je je spitspunten inruilen bij Jopen?

Schaal van 20 bitterballen in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder

Spaar voor een schaal met bitterballen in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder. Een gezellige beloning voor het vele fietsen, van en naar het werk. Spaar met collega’s voor deze smakelijke traktatie. Van maandag tot en met woensdag is het Jopen Proeflokaal van 10.00 tot 19.00 uur geopend en op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag kun je hier tussen 12.00 en 18.00 uur terecht. Laat bij het inwisselen van je punten alvast weten wanneer je met je jouw team langs wilt komen!

Reserveren is gewenst. Dit kan via 023-5334114 of evenementen@jopenbier.nl. Laat bij je reservering weten dat het om de Beter op Weg actie gaat. De voucher neem je op de dag zelf mee naar het Jopen Proeflokaal Waarderpolder.

12-uurtje, wisselend lunchgerecht in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder

Trakteer jezelf op een complete lunch in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder. Het 12-uurtje wisselt regelmatig en bestaat uit 3 gerechten. Vaak bestaande uit een kom soep, salade en een rijkelijk belegd broodje. Tip: spreek met collega’s af om hiervoor te sparen (ieder afzonderlijk) en reserveer samen een tafel. Heb je tijdens de lunch nog wat werk te bespreken? Vraag dan of de boardroom van het Jopen Proeflokaal vrij is.

Reserveren is gewenst. Dit kan via 023-5334114 of evenementen@jopenbier.nl. Laat bij je reservering weten dat het om de Beter op Weg actie gaat. De voucher neem je op de dag zelf mee naar het Jopen Proeflokaal Waarderpolder.

Kom je langs?

Jopen Brouwerij Waarderpolder
Emrikweg 21, 2031 BT Haarlem
Telefoonnummer: 023 - 533 4114
E-mail: evenementen@jopenbier.nl