Dasia
Dasia
Dasia Wielersport is partner van Beter op weg. Jij fietst, wij zorgen voor het onderhoud. Dasia staat voor je klaar!

Dasia

Wie zijn jullie?

Wij zijn sinds 2000 dé wielersport specialist van Haarlem en omstreken. In onze prachtige showroom van ruim 500m2 aan het Spaarne in Haarlem kunt u terecht voor Racefietsen, Mountainbikes, Crossfietsen, Hybridefietsen, Baanfietsen, Tijdritfietsen, Speedbikes, E-Bikes en onze eigen custom- made strandfietsen. Of je nu gaat beginnen met wielrennen of al langer op de racefiets zit, bij Dasia geven we persoonlijk advies afgestemd op jouw wensen. En spaar je punten bij elkaar via de Livemobility app? Dan kun je bij ons terecht voor onderhoud aan je fiets.

Wil je ook meedoen met Beter op weg?

Schrijf je direct in en spaar voor geld en spitspunten

Meedoen

Waarom doet Dasia mee aan Beter op weg?

Wij doen mee omdat wij als geen ander begrijpen dat fietsen gezond is en bijdraagt een de luchtkwaliteit in ons land. Door de weeks duurzaam op de fiets naar je werk, in het weekend fit blijven en lekker de natuur in. Op je racefiets, mountainbike, elektrische fiets of je gewone stadsfiets. Hoe je ook op pad gaat, Dasia draagt graag bij aan de perfecte ervaring, door jouw fiets goed te onderhouden. 

Webshop

Waarvoor kan je je spitspunten inruilen bij Dasia?

50% korting op een onderhoudsbeurt (normaal €59,00 nu slechts €29,50!)

Bij ons je je gespaarde punten inruilen voor een grondige onderhoudsbeurt aan je fiets. Je krijgt hierop maar liefst 50% korting. Want ook voor reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Als Wielerspeciaalzaak zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

De onderhoudsbeurt zal betrekking hebben op:

  • Wielen richten / natrekken
  • Versnellingen / remmen / balhoofd afstellen
  • Ketting controleren / smeren
  • Fiets controleren op slijtage

Kom je langs?

Dasia Wielersport Haarlem
Schalkwijkerstraat 25, 2033 JC, Haarlem
Telefoonnummer: 023 534 3006