Crown Business Center Haarlem
Crown Business Center Haarlem
Bij partner Crown kunt u uw bedrijf vestigen, vergaderzaal of conferentieruimten huren. Toe aan een break? Lunch dan in het bedrijfsrestaurant of op het buitenterras.

Crown Business Center Haarlem

Wie zijn jullie?

Crown Business Center (CBC) Haarlem is een fijne plek om uw bedrijf te vestigen. Het heeft kantoorruimten, diverse vergader- en conferentieruimten. Ook is er een restaurant met een riant dakterras. Er zijn veel faciliteiten die het aangenaam en gemakkelijk maken voor u. Bovendien is er een kinderdagverblijf in het pand. Over gemak gesproken!

CBC Haarlem is een inspirerende plek om te werken en te vergaderen. Het pand beschikt over een grote diversiteit aan vergaderzalen. Uw bijeenkomsten kunnen volledig verzorgd worden met lunch in de vergaderzaal. Wilt u liever een echte break tijdens uw bijeenkomst, dan bent u van harte welkom in ons gezellige bedrijfsrestaurant The Crown, of bij mooi weer op het buitenterras.

CBC Haarlem is gevestigd in het voormalige NRM-gebouw. De Nederlandse Rotogravure Maatschappij was een van de voornaamste drukkerijen van Nederland. Als ode aan het drukkerijverleden ziet u in CBC Haarlem dan ook op allerlei plekken details uit de roemruchte geschiedenis terug in het interieur.

Wil je ook meedoen met Beter op weg?

Schrijf je direct in en spaar voor geld en spitspunten

Meedoen

Waarom doet Crown mee aan Beter op weg?

Crown Business Centre heeft aan de A. Hofmanweg een druk bezocht bedrijfsverzamelgebouw. De bezettingsgraad is hoog en dat wil Crown graag zo houden en is daarom steeds op zoek naar waardeverhogende diensten en activiteiten voor de huurders. Beter op weg werkt aan goede bereikbaarheid van de Waarderpolder en dat is belangrijk voor verhuurder en huurder.

Webshop

Waarvoor kan je je spitspunten inruilen bij Crown?

 

Voor 125 spitspunten kan je een 2e lunch gratis bij Crown nuttigen óf
voor 2250 punten reserveer je een vergaderzaal!

Kom je langs?

Crown Business Center Haarlem
A. Hofmanweg 5, 2031 BH Haarlem
Telefoonnummer: + 31 (0)23 750 5700
E-mail: receptie-cbchaarlem@crown-bc.nl