ChildsLife
ChildsLife
Door jouw punten in te wisselen bij ChildsLife, help jij mee om kinderen die leven in extreme armoede een toekomst te bieden. Zij kunnen jouw steun hard gebruiken!

ChildsLife

Wie zijn jullie?

ChildsLife is een internationale non-profit organisatie met een compacte structuur en een groot bereik. ChildsLife is opgericht in 1996 en is gevestigd in de Waarderpolder te Haarlem, Oost-Afrika, Oost-Europa en de Verenigde Staten. ChildsLife heeft een divers en uitgebreid ontwikkelingsprogramma met een reeks van duurzame projecten die zich richten op het bieden van onderdak, infrastructuur, eten, onderwijs en zorg. ChildsLife projecten en programma’s zijn gericht op het bieden van praktische en structurele oplossingen die leiden tot het creëren van zelfredzaamheid. ChildsLife biedt hulp op maat, gebaseerd op de behoeften van kinderen en hun directe leefomgeving. Dit doet ChildsLife samen met de lokale bevolking en lokale partners. ChildsLife geeft hulp aan in de steek gelaten kinderen, straatkinderen, weeskinderen en andere kwetsbare kinderen en de gemeenschap waarin zij leven. ChildsLife ondersteunt 16.000 kinderen per maand.

Wil je ook meedoen met Beter op weg?

Schrijf je direct in en spaar voor geld en spitspunten

Meedoen

Waarom doet ChildsLife mee aan Beter op weg?

Als professionele wereldverbeteraars is het voor ChildsLife vanzelfsprekend om het mooie initiatief Beter op weg te steunen.

Webshop

Waarvoor kan je je spitspunten inruilen bij ChildsLife?

Door jouw spitspunten in te wisselen bij ChildsLife, help jij mee om kinderen die leven in extreme armoede een toekomst te bieden. Zij kunnen jouw steun hard gebruiken!

Jouw bijdrage maakt een groot verschil in het leven van een kind. ChildsLife ontvangt geen subsidies van de overheid of andere grote instanties. Het werk van ChildsLife wordt volledig mogelijk gemaakt door donaties van particulieren, bedrijven, scholen en fondsen.

Jouw spitspunten worden besteed aan de armste kinderen ter wereld. Met jouw hulp ontvangen zij onderwijs, voedsel, schoon drinkwater, zorg en onderdak. Ook de economisch positie van hun moeders, families en de gemeenschap waarin zij leven wordt verbeterd met duurzame programma’s zodat zij hun leven in armoede kunnen doorbreken. Samen zorgen wij ervoor dat zij een toekomst hebben zonder onze hulp. Dus fiets voor jezelf en de kinderen…

Kom je langs?

Stichting ChildsLife International
Nijverheidsweg 35b, 2031 CN Haarlem
Telefoonnummer: + 31 (0)23 557 0081
E-mail: info@childslife.nl