Bakker van Vessem
Bakker van Vessem
Bakker van Vessem is partner én deelnemer van Beter op weg. Deelnemers laten hun auto tijdens de spits staan en stappen op de fiets of in het OV voor heerlijk brood of een complete lunch. Fietsen en OV-en wordt zo nog gezonder...

Bakker van Vessem

Wie zijn jullie?

Ons graan, jouw brood. 

Dit zegt vrijwel alles waar we voor staan. Bakker Jos kiest de beste granen en de bakkers maken daar het lekkerste brood van.

U, als klant zijnde, hoeft alleen nog maar te kiezen.

Wil je ook meedoen met Beter op weg?

Schrijf je direct in en spaar voor geld en spitspunten

Meedoen

Waarom doet Bakker van Vessem mee aan Beter op weg?

De kernwaarden van Bakker van Vessem zijn balans en vitaliteit. Gezond eten met hier en daar wat lekkers horen daar bij, maar natuurlijk ook bewegen. Vandaar dat wij onze mensen stimuleren om naar de sportschool te gaan en op de fiets te komen met Beter op weg. Beter op weg is een super initiatief waar deelnemers gestimuleerd worden om de auto in te ruilen voor de fiets en het OV! Lees in dit interview meer over van Vessem, en waarom we meedoen! 

Webshop

Waarvoor kan je je spitspunten inruilen bij Bakker van Vessem?

Bakker van Vessem spaartaart t.w.v. € 15,-

Spaartaart: per kwartaal hebben wij een heerlijk seizoensgebonden ‘spaartaart’. Juli, Augustus en September is het een lekker aardbeientaartje met een bodem van speltcake en een vulling van citroen cremeux en vanille mousse.

Bakker van Vessem lunch voor 2 personen t.w.v. € 18,-

Met 2 personen gezellig lunchen in onze ont-moeting. Een belegd broodje, een vers croissantje, een stukje fruit en een kopje koffie of thee. Daarna kan je de dag weer aan!

Voor vragen en reserveringen kan er contact opgenomen worden via ont-moeting@vvlp.nl.

Proefbrood

Vondelbrood: dit is een 100% biologisch broodje op basis van 60% spelt, 20% roggen en 20% haver. Afgemaakt met lekkere zonnepitten. Dit broodje zorgt voor een langer verzadigd gevoel en helpt daardoor met minder snoepen.

Contactgegevens

Bakker van Vessem
Grote Houtstraat 187, 2011 SM Haarlem
023 - 542 6161