Hotel Amadeus Haarlem
Hotel Amadeus Haarlem
Hotel Amadeus is een stadshotel in een historisch pand, gevestigd aan de Grote Markt (één der mooiste pleinen van Nederland) in het hart van Haarlem. Je spitspunten kun je inwisselen voor koffie met gebak of lunch voor 2 personen in het gezellige hotel of het zonnige terras...

Hotel Amadeus Haarlem

Wie zijn jullie?

Hotel Amadeus is een stadshotel in een historisch pand, gevestigd aan de Grote Markt (één der mooiste pleinen van Nederland) in het hart van Haarlem. De kleine modern ingerichte kamers zijn voorzien van faciliteiten zoals kleurentelevisie, radio, safe deposit box, toilet en douche.

Het hotel heeft een gezellige, oudhollandse huiskamer. Het interieur straalt volop warmte uit. Deze huiskamer is de ideale plaats om u te ontspannen, na alle aktiviteiten die u in Haarlem en omgeving heeft ondernomen.

Wil je ook meedoen met Beter op weg?

Schrijf je direct in en spaar voor geld en spitspunten

Meedoen

Waarom doet Hotel Amadeus mee aan Beter op weg?

Hotel Amadeus Haarlem vind bereikbaarheid belangrijk in Haarlem. Zowel voor haar gasten als medewerkers is het belangrijk om Haarlem bereikbaar te houden. Afgelopen jaar werd Haarlem uitgeroepen tot file hoofdstad van Nederland. Dit moet anders dit jaar! Door mee te doen aan Beter op weg als partner helpen wij hierbij. Naast dat het leuk is om deelnemers te verwelkomen met een koffie en gebak vinden wij het heerlijk om te fietsen naar ons hotel. We hopen dat we deelnemers een zetje in de rug kunnen geven om vaker de fiets te pakken.

 

Webshop

Waarvoor kan je je spitspunten inruilen bij Hotel Amadeus Haarlem?

Koffie met gebak voor 2 personen ter waarde van € 7,- voor slechts 70 spitspunten

Spaar voor koffie met gebak bij Hotel Amadeus Haarlem. Een gezellige beloning voor het vele fietsen, van en naar het werk.

€ 5,- korting op high tea voor 2 personen voor maar 50 spitspunten

Korting op een heerlijke high tea voor 2 personen, je betaald dan slechts € 17,50.

€ 2,50 korting op lunchproeverij voor slechts 25 spitspunten 

Geniet van een heerlijke lunchproeverij voor € 12,50 na inwisseling van 25 spitspunten.

Kom je langs?

Hotel Amadeus Haarlem
Grote markt 10, 2011 RD Haarlem
Telefoonnummer: +31 - 23 - 5 32 45 30