De partners van Beter op weg

Jopen

Jopen is behalve partner van Beter op weg óók deelnemer aan Beter op weg. Deelnemers kunnen fietsen voor heerlijk eten bij het Jopen Proeflokaal op de Waarderpolder! Je auto laten staan was nog nooit zo lekker...

Simon Lévelt

Simon Lévelt is naast partner van Beter op weg óók deelnemer aan Beter op weg. Alle deelnemers fietsen voor waardebonnen voor het gehele assortiment van Simon Lévelt. Heerlijke koffie en thee gemaakt in de Waarderpolder...

Bakker van Vessem

Bakker van Vessem is partner én deelnemer van Beter op weg. Deelnemers laten hun auto tijdens de spits staan en stappen op de fiets of in het OV voor heerlijk brood of een complete lunch. Fietsen en OV-en wordt zo nog gezonder...

Landschap Noord-Holland

Deelnemers laten hun auto staan en stappen op de fiets of in het OV voor een wandel-of fietsexcursie, varen met een fluisterbootje of een donatie.

NS treinmodernisering

Altijd al willen weten hoe treinstellen worden schoongemaakt, gereviseerd en onderhouden? Voor je spitspunten kan je een rondleiding boeken bij NS Treinmodernisering.

LQSL Rainpants

Wij doen mee om alle Beter op Weg sportievelingen, die niet vies zijn van een bui, te stimuleren om ook in de regen op de fiets te stappen. 

Chateau Amsterdam

Chateau Amsterdam is de eerste urban winery van Nederland. Ze maken heerlijke wijnen  in een stedelijke omgeving met Europa als haar achtertuin.

Childslife

Door jouw punten in te wisselen bij ChildsLife, help jij mee om kinderen die leven in extreme armoede een toekomst te bieden. Zij kunnen jouw steun hard gebruiken!

Dasia Wielersport

Wij doen mee omdat wij als geen ander begrijpen dat fietsen gezond is en bijdraagt een de luchtkwaliteit. Door de weeks duurzaam fietsend naar je werk, 's weekends lekker de natuur in.

Rebricks

Wij geloven bij Rebricks in het terugbrengen van de CO2-uitstoot, door gebruikte bestrating, die wij voorzien van een kwaliteitscheck, een tweede leven te geven.

Flieks

Flieks Tweedekans fietsen is een uniek fietsbedrijf, waar fietsen worden gerecycled en versleten onderdelen voor creatief hergebruik (upcycling) worden doorgegeven.

Crown Business Center

Bij partner Crown kunt u uw bedrijf vestigen, vergaderzaal of conferentieruimten huren. Toe aan een break? Lunch dan in het bedrijfsrestaurant of op het buitenterras.

Patronaat

Hèt poppodium van Haarlem! Met een sterke programmering en een eigen karakter behoort poppodium Patronaat al jaren tot de top tien van de kernpodia van Nederland. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel.

Paviljoen Loef

Paviljoen Loef ligt aan de oever van de Mooie Nel bij Haarlem. Een actieve oase waar u terecht kunt voor heerlijk eten, drinken en diverse (watersport) activiteiten zoals windsurfen, zeilen, mountainbiken en frisbeegolfen.

De Kaartenmakers

De Kaartenmakers is een kleine Haarlemse Uitgeverij van verrassende producten. o.a. wenskaarten, kalenders, schriften + notitieboekjes, kerstkaarten en custom-made producten (bijvoorbeeld Haarlemse kerstkaarten).

Jouw bedrijf?

Ook jouw bedrijf kan partner worden van Beter op weg! Beloon medewerkers van de Waarderpolder voor hun inzet om files te verminderen in Haarlem. Jouw producten worden aangeboden aan ruim 300 deelnemers en ruim 75 bedrijven in Haarlem. Met het aanbieden van kortingen op producten of diensten help jij mee aan minder files in Haarlem! Dus meld je aan en help mee...

Voorkom files

Draag je steentje bij aan het voorkomen van files. Deelnemers laten hun auto in spits staan en stappen op de fiets of gebruiken het OV. 

Specifieke doelgroep

Alle deelnemers werken in Haarlem in de Waarderpolder. Zij zien dagelijks de aangeboden producten.

Last minute

Door het directe contact met de doelgroep is het mogelijk om last minute aanbiedingen in de webshop te zetten.

Spitspunten sparen

Deelnemers sparen voor punten. Iedere spitsmijdingskilometer krijgt men 1 punt, deze worden uitgegeven bij onze partners 

Webshop

Alle producten en aanbiedingen van partners worden verzameld in onze webshop. 

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan het aanbieden van producten. De producten of kortingen worden alleen betaald met spitspunten.

Meedoen als partner aan Beter op weg?

Meld je direct aan als partner dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!