Neil Sageman woont in Den Haag, maar werkt in de Waarderpolder. Hij werkt fulltime voor MSD en is onderdeel van het EMEA transport team. Neil is een trouwe Beter op weg deelnemer en doet al mee vanaf het begin.

Een uur op reis

Om op werk te komen is hij normaal gesproken een uur onderweg. Dit kan nog verschillen door weersomstandigheden en, daarmee samenhangend, voor welk vervoersmiddel hij kiest. Zijn voorkeur ligt bij het nemen van de trein en de fiets, de auto laat hij liever links staan. Neil: “Het grootste voordeel van reizen met de trein is dat je meer boeken kan lezen (hoewel het beantwoorden van mijn werkmail wel prioriteit krijgt…).”

Weinig last van de spits

“Door met de trein en de fiets naar werk te gaan heb ik weinig last van de drukte van de spits. Als ik op Den Haag aan kom pak ik gelijk de tram naar huis. In de Waarderpolder pak ik direct de fiets. Zo ben ik super snel op werk. Ik vind het niet alleen fijn dat ik de spits mijd, ik ben ook echt milieubewust bezig. Ik vervuil niet onnodig de lucht terwijl ik met mijn auto in de file sta.”

Reizen met Beter op Weg

Neil: “De livemobility app, waarin je de reizen bij houdt, is erg gebruiksvriendelijk en de navigatie is zeer nauwkeurig. De app wordt ook goed up-to-date gehouden. Het is interessant om zo nauwkeurig het verloop van je reis te kunnen zien en hoe lang het duurt.” Met de app Beter op Weg kan je ook punten sparen en leuke dingen aanschaffen in de webshop. Neil geeft aan nog geen gebruik te hebben gemaakt van het punten sparen systeem, maar denkt dat hij genoeg punten heeft voor een paar diner bonnen voor de Jopen Kerk in Haarlem.

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/