Nieuwe producten in de webshop

Inmiddels stellen 24 Haarlemse bedrijven producten en diensten voor onze webshop beschikbaar en dit aantal groeit nog steeds. De proefbroden van bakkerij Van Vessem, de bitterballen van Jopen, koffie en gebak bij restaurant The Square aan de Grote Markt en niet te vergeten de gerechten in het restaurant van Ikea Haarlem worden nog steeds veel besteld door onze deelnemers.

Voor de fiets
Bij de deelnemers leefde ook de wens om te kunnen sparen voor meer fietsgerichte en duurzame producten. Binnenkort hebben we in de webshop dan ook tumblers voor warme en koude dranken, platte drinkflessen, led-fietslampjes en telefoonhouders voor op de fiets. Deze artikelen kunnen worden besteld tegen inlevering van punten en een kleine bijbetaling.

En wat te denken van Pro E-bike. Bij hen kan je sparen voor een flinke korting op een E-bike Nexus-8, korting op een fietstas of kabelslot of voor korting op servicebonnen voor het eigen merk Pro E-bike.

Waterliefhebber?
Straks kan je ook bij Paviljoen Loef sparen voor een gratis tweede SUP-board-huur, korting op de huur van een sloep of korting op een heerlijk lunchbroodje.

Bekijk de webshop regelmatig voor alle nieuwe producten.