Daar sta je dan weer. Je zucht nog eens, schakelt terug naar z’n twee en sluit achter aan. Op weg naar je werk in de Waarderpolder. Filerijden is nooit fijn, zeker niet met het huidige mooie weer. Waarom zit je ook alweer in de auto…?

Duurzaamheid
Het nieuwe Haarlemse college zet zich in voor een groen, groeiend, sociaal en leefbaar Haarlem. Zij hebben grote duurzaamheidsambities en zet nog steviger in op de weg die ze de afgelopen jaren zijn ingeslagen.

Oplossen knelpunten
De gemeente investeert de komende periode fors en structureel in een deltaplan voor de fiets. Routes met weinig oponthoud en goede mogelijkheden om de fiets te stallen. Ook gaat de gemeente het gebruik van het OV stimuleren met meer directe verbindingen naar bijvoorbeeld Amsterdam-Zuid, Schiphol en Utrecht.

Spitsmijden
De Waarderpolder loopt in de spits nog steeds vast. Beter op weg streeft ernaar, net als de gemeente, om het aantal auto’s in en rondom Haarlem tijdens de spits fors terug te dringen. Daarom stimuleren wij de automobilisten met de fiets naar het werk te gaan, het OV te nemen, een dag in de week thuis te werken of buiten de spits de auto te nemen!

Waarom zit je ook alweer in de auto?
Natuurlijk, soms heb je de auto nodig omdat je afspraken buiten ‘de deur’ hebt. Zelfs dan kan je kijken of het OV een goed alternatief biedt. Lekker werken of een goed boek lezen in de bus / trein, dat is toch ook helemaal prima? En wat denk je van de fiets, dat is nog eens groen en duurzaam. Bovendien ook enorm gezond voor jou als deelnemer!

Heb je de app al?
Heb je de app al gedownload en geinstalleerd? Wanneer deze correct is ingevuld kan je direct beginnen met spitsmijden, fietsen of OV rijden. Ook handig, je spaart spitspunten welke je kan inwisselen voor leuke cadeaus of mooie kortingen uit onze webshop. Heb je vragen en/of opmerkingen over de app, de installatie daarvan of iets anders, neem gewoon contact met ons op of maak gebruik van de chatfunctie!

Laat die file voor wat het is. Ga spitsmijden met Beter op weg!