De eerste fietsers van Beter op weg zijn al aan het verdienen. Na 3 maanden stappen deelnemers vanzelf over van geld verdienen naar spitspunten verzamelen. De webwinkel waar je je punten kan inwisselen wordt steeds leuker! Zo kun je kun je straks punten inwisselen voor een lekkere schaal bitterballen of het wisselende lunchgerecht ‘het 12-uurtje’ in het Jopen Proeflokaal Waardpolder.

Spitspunten voor bitterballen en 12-uurtje

Jopen biedt je een gezellige beloning voor het vele fietsen van en naar het werk. Spaar voor een schaal met bitterballen in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder. Spaar samen met je collega’s voor deze smakelijke traktatie. Behalve bitterballen heeft Jopen ook een complete lunch in de aanbieding voor je spitspunten. Het 12-uurtje wisselt regelmatig en bestaat uit 3 gerechten. Vaak een kom soep, salade en een rijkelijk belegd broodje.

Bereikbaarheid

Jopen deed al enthousiast mee met Beter op weg. Waarom het bedrijf ook partner wilde worden? Anneke Roozen van Jopen legt uit: “De bereikbaarheid in de Waarderpolder vinden wij belangrijk voor zowel de medewerkers van Jopen als de bezoekers van het Jopen Proeflokaal Waarderpolder. We vinden het heel fijn om bij te dragen aan een gezonde omgeving. Veel Jopenmedewerkers komen uit de regio Haarlem en kunnen dus gemakkelijk op de fiets stappen naar het werk. Het blijft natuurlijk een persoonlijke keuze, maar als werkgever juichen wij dit toe. Bovendien drinken collega’s in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder geregeld een Jopenbier. Ook dan is het belangrijk dat je de fiets pakt in plaats van de auto.”

Spreek af en reserveer

Ga jij sparen voor bitterballen of een lunch bij Jopen? Reserveeren dan even vooraf. Tip: spreek met collega’s af om te sparen voor de lunch (ieder afzonderlijk) of bitterballen en reserveer samen een tafel. Heb je tijdens de lunch nog wat werk te bespreken? Vraag dan of de boardroom van het Jopen Proeflokaal vrij is. Reserveren doe je via 023-5334114 of evenementen@jopenbier.nl. Laat bij je reservering weten dat het om de Beter op Weg actie gaat. De voucher neem je op de dag zelf mee naar het Jopen Proeflokaal Waarderpolder.

Het Jopen Proeflokaal is maandag tot en met woensdag open van 10.00 tot 19.00 uur en op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag kun je hier tussen 12.00 en 18.00 uur terecht. Dus laat je auto staan en pak de fiets. Op naar veel kilometers spitsmijden!

Meer weten? Mail ons: info@beteropweg.com 

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/