Fietsers van Beter op weg gaan fanatiek door met geld verdienen en punten sparen. Na 3 maanden geld verdienen, stappen deelnemers vanzelf over naar spitspunten verzamelen. Eerder hebben wij de bijdrage van Jopen Proeflokaal Waarderpolder en Simon Levelt al onthuld, nu delen wij graag wat Bakker van Vessem doet om lichaamsbeweging te stimuleren! Zo kun je bijvoorbeeld sparen voor een gezellige lunch voor twee bij de bakker.

Spitspunten voor seizoensbeloning, lunch en Vondelbrood

Met de spitspunten spaar je op de ‘spaarkaart’ voor een seizoensgebonden traktatie. In Juli, Augustus en September is het een lekker aardbeientaartje met een bodem van spelt cake en een vulling van citroen cremeau en vanille moes. Doe je liever iets gezelligs van de spitspunten? Spaar dan voor een gezellige lunch voor 2 personen, ter waarde van 18 euro. Je krijgt hiervoor een belegd broodje, vers croissantje, stuk fruit en een kop koffie of thee. Voor de echte broodliefhebbers biedt Bakker van Vessem een Vondelbrood aan. Een 100% biologisch broodje op basis van 60% spelt, 20% roggen en 20% haver. Afgemaakt met lekkere zonnepitten.

Balans en vitaal

Bakker van Vessem heeft in zijn kernwaarden balans en vitaal staan. Gezond eten met hier en daar wat lekkers horen daarbij, maar natuurlijk ook bewegen. Zij moedigen dan ook mensen aan om naar de sportschool te gaan of op de fiets te komen met Beter op weg. Beter op weg is een prachtig initiatief, waar Bakker van Vessem dan ook vol enthousiasme aan mee doet!

Lunchen

De ont-moeting is een bijzondere plek om naar toe te gaan. Het grenst direct aan de bakkerij van Bakker van Vessem, waardoor je kan zien wat zich in het hart van de bakkerij afspeelt. Zo zie je wat er gemaakt wordt, en ook hoe het gemaakt wordt. Het is dan ook een gezellige plek om te lunchen, om weer wat energie voor de rest van de dag te krijgen! Van maandag tot en met vrijdag is de ont-moeting geopend tussen 7.00 en 15.00 uur. Zeker weten dat er een tafel vrij is, of extra vragen stellen? Neem dan contact op via ont-moeting@vvlp.nl.

 

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/