Een goed nieuw jaar voor de polder

Werkgevers en medewerkers in de Waarderpolder hebben veel te vieren bij de start van het nieuwe jaar. Daarom organiseert Parkmanagement Waarderpolder samen met Beter op weg, en de eigenaren van Figee dit jaar een Nieuwjaarsborrel. Je bent van harte welkom!

Kickstart voor nieuwe projecten

Voor 2017 staan minimaal drie onderwerpen te trappelen om in de spotlights te stappen. De nieuwe BIZ periode gaat per 1 januari in. Dat betekent weer 5 jaar garantie voor de collectieve beveiliging en surveillance van de Waarderpolder. Verder begint Parkmanagement in 2017 met de groene envelop voor ondernemers die duurzaamheid serieus nemen en de mogelijkheden voor energie- en warmte-uitwisseling willen laten onderzoeken en een project willen starten. Die projecten heten Groene Connecties.

Stichting Beter op weg stelt zich voor

Het derde project dat zich op de Nieuwjaarborrel presenteert is Beter op weg. Dit is een project voor werkgevers en medewerkers in de Waarderpolder dat het leuk en makkelijk maakt om de fiets en het OV te kiezen voor woon-werkverkeer. Maak op de Nieuwjaarsborrel kennis met de bestuursleden: Faridah Azimullah van MKB Haarlem, Bruno Giebels van de IKH Waarderpolder en Hans Groen namens de eigenaren van Figee.

Uiteraard kunt u ook gewoon voor de gezelligheid komen en om vele oude bekenden en nieuwe gezichten te zien.

Datum: 17 januari 2017
Start 16.30 uur
Locatie: De Bakke-rij
Aanmelden: Bestel hier je gratis ticket(s)

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/