Een kijkje in de keuken van Beter Benutten’. Dat is het thema van het Beter Benutten Congres 2017. Tijd om bij elkaar te kijken. Om uw eigen netwerk te versterken en te leren van de ervaringen die in andere projecten en regio’s zijn opgedaan.

Schuif aan de keukentafel bij een van de regio’s voor een goed gesprek. Bezoek de break-out sessies om te leren van de ervaringen van werkgevers of de nieuwste ontwikkelingen in ITS. Volg een 25-minuten-workshop en kook mee met minister Schultz van Haegen.

Op het congres van 8 februari 2017 komen de 12 regio’s, het ministerie van Infrastructuur en Milieu en het bedrijfsleven bij elkaar. Zij werken komend jaar samen aan de verankering; aan het vastleggen van de werkwijze en alle opgedane kennis. Zodat we kunnen blijven werken aan een betere bereikbaarheid.

De locatie van het Congres 2017 is de Amsterdam ArenA: een van de werkgevers en publiekstrekkers die in de regio Amsterdam bijdragen aan de verbetering van de bereikbaarheid.

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/