Om deel te nemen aan het programma Beter op weg dien je de Livemobility applicatie te gebruiken. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging vanuit het bedrijfsaccount van je werkgever. In deze uitnodiging zit een persoonlijke bedrijfscode die je kunt invullen tijdens het aanmaken van je account. Dit kun je via de Livemobility app doen of Livemobility Desktop (klik hier). Mocht je al een account hebben aangemaakt dan kun je in de Instellingen van de mobiele app bij Account je bedrijfscode invullen. Je bent dan verbonden aan het bedrijfsaccount.

Wegens privacy is de bedrijfscode slechts 7 dagen geldig! Zorg er dus voor dat je deze op tijd invult. Mocht hij niet meer geldig zijn, stuur dan een e-mail naar het contactpersoon binnen je bedrijf of verstuur een e-mail naar servicedesk@beteropweg.com. Vraag in deze e-mail om een herinnering te versturen zodat je alsnog je bedrijfscode kunt invullen.

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/