Livemobility en je telefoonbatterij
Herken je dit? Zit je op het einde van je werkdag en dan is je telefoon bijna leeg. En dan moet je nog naar huis met de Livemobility app aan om je ritten te registreren.

Ondersteuning
Het project Beter op weg loopt nu zo’n 2 jaar.  Voor de registratie van de ritten gebruiken we de Livemobility app. Deze app wordt voor de Iphones ondersteund door IOS 10 en 11. Versies ouder dan deze worden helaas niet (correct) ondersteund. Voor Android geldt dat versies van 4.1 en daarboven worden ondersteund.

De oplossing
Livemobility werkt hard aan een oplossing voor IOS/Iphone gebruikers om het energiegebruik van de batterij zo laag mogelijk te laten zijn. Zodat de app op de achtergrond kan draaien, zonder veel energie te vragen. Wanneer zij zover zijn lichten wij jullie daar natuurlijk over in. In de tussentijd kan je zelf ook eea doen om je batterijduur te verlengen.

  1. Zet je tracker van de Livemobility app uit wanneer je hem niet gebruikt en weer aan als je op pad gaat.
  2. Laad tussentijds je batterij op.
  3. Voeg je spitsmijdritten handmatig toe via de desktopversie van Livemobility.

Tip van de week
Wist je trouwens dat het niet verstandig is om je telefoon batterij helemaal leeg te laten lopen? Het beste kan je je telefoon opladen wanneer deze rond de 20% van zijn capaciteit zit. Ga liever hier niet onder. Opladen tot 100%? Nee, voor een langere levensduur van je batterij laad je hem het liefst op tot max 95%!