Zie je graag meer medewerkers op de fiets komen, maar weet je nog niet goed hoe? Wij geven je enkele tips!

Stel samen doelen

Het is belangrijk om doelen te stellen, voor jezelf en voor collega’s. Door een fietsgroep op te richten, waarbinnen deze doelen vastgelegd worden, is fietsen ineens een stuk leuker. Spreek bijvoorbeeld af om allemaal twee keer per week met de fiets naar werk te komen. Zo kunnen jullie ook samen sparen voor leuke Beter op weg cadeaus in de webshop.

Vermijd de spits

Door te fietsen blijf je niet alleen gezond, maar vermijd je ook de spits. Dit scheelt een hoop frustratie en ongeduld. Daarnaast ben je op de fiets vaak zelfs sneller dan een auto in de spits! Het beste advies aan je collega’s die veel hinder van de spits ondervinden is om de auto te laten staan en met de fiets te komen.

Gezondere leefstijl

Trappen tussen de fluitende vogels geeft meer energie, positieve betrokkenheid en levenslust. Ook niet gek: mensen die buiten bewegen, beleven daar vaak meer plezier aan en houden het zodoende langer vol. Dus: stap op de fiets en ontdek de voordelen zelf!

Mee doen aan Beter op weg? Klik hier!

 

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/