Vrijdagmiddag, vijf uur. Het weekend staat voor de deur en je wil snel naar huis. Maar je bent niet de enige. Op de A9 staat het vast, en wachtend in de file baal je dat je vanmorgen wéér niet op de fiets naar je werk bent gekomen… Herkenbaar? Doe dan dit najaar nog mee aan het E-bike probeerproject!

Wat is het E-bike probeerproject?

De e-bike is bezig aan een ware opmars in ons fietslandje. Dankzij een samenwerking tussen Beter op weg en MOBILYS kunnen bedrijven op de Waarderpolder tussen september 2019 en januari 2020 een maand lang kosteloos gebruik maken van een E-bike of Speedpedelec!

Maandag 2 september is het project van start gegaan bij Teva Pharmachemie en Vrijbloed Transport. Daar werden de fietsen afgeleverd door MOBILYS en kregen de deelnemers uitleg over de fietsen. Er zijn in totaal 22 E-bikes en 3 speed pedelecs (die 45 km/u gaan) ingezet. Die laatste zijn speciaal voor werknemers die op een afstand van 15 kilometer of meer van het werk wonen. Meedoen aan het probeerproject is gratis en risicoloos; reparaties en onderhoud worden voor je gedaan. Je hoeft alleen maar drie keer per week naar je werk te komen op de fiets. En daar zitten vele voordelen aan vast…

Fiets je fit en spaar punten

Op de E-bike naar je werk komen zorgt allereerst voor een betere conditie, en dat zonder bezweet aan te komen. Na het ritje terug ‘s middags kom je heerlijk uitgewaaid en met een opgeruimd hoofd thuis. Daarnaast sta je met de fiets natuurlijk niet in de file en bespaar je op je autokosten, want het laten staan levert direct geld op. En daar komt nog bovenop dat je met elke gefietste kilometer punten spaart! Met de Beter op weg Livemobility app verzamel je namelijk punten, die je vervolgens in de webshop kan uitgeven aan leuke uitjes, een goed doel of bijvoorbeeld een brood van de warme bakker!

Wees er snel bij

September zit al helemaal volgeboekt en ook voor oktober stromen de aanmeldingen binnen. In november en december zijn er nog volop mogelijkheden. Meld je bedrijf dus snel aan via een e-mail aan servicedesk@beteropweg.com, want: wie  het eerste komt, het eerste maalt!