Is het echt nodig dat ik de auto pak, of kan ik de fiets pakken? De Kaartenmakers hopen dat mensen meer bewust omgaan met het gebruik van de auto. Zo verminderen we files, werken we aan een gezondere aardbol en is onze stad beter bereikbaar. Als fanatieke deelnemers aan Beter op weg bieden de Kaartenmakers beloningen aan andere sportieve fietsers die meedoen aan het project. Heb jij nog een leuke kaart nodig, voor kerst of voor andere (zakelijke) gelegenheden? Ruil dan je spitspunten in voor kaarten bij de Kaartenmakers! Houd de website en de nieuwsbrief in de gaten: de webshop komt eraan!

Spitspunten voor kaarten

Bij de Kaartenmakers lever je je spitspunten in voor 6 Haarlemse kerstkaarten, met verschillende Haarlemse locaties afgebeeld met een winters tintje. Stuur je geen kerstkaarten, maar heb je gedurende het jaar wel verscheidene wenskaarten nodig? Dan kun je kiezen voor de Wenskaartenbox met 36 kaarten, met als thema’s “Nieuwe woning”, “Sterkte”, “Bedankt”, “Beterschap” en ga zo maar door.

Verrassende producten

De Kaartenmakers is een kleine Haarlemse Uitgeverij, die vele diverse unieke producten leveren. Denk bijvoorbeeld aan wenskaarten, kalenders, schriften en notitieboekjes, maar ook custom-made producten. Het bedrijf combineert moderne digitale mogelijkheden met oude ambachtelijke technieken, om unieke producten te realiseren. Producten die in huis worden ontworpen en geproduceerd met leveranciers uit de regio. De Kaartenmakers heeft passie voor mooi papier en voor het persoonlijke en unieke product.

Ook een leuk weetje…

De Kaartenmakers zijn niet alleen bewust bezig met de auto laten staan, ook denken zij aan het milieu bij het produceren van hun artikelen. Al hun producten zijn FSC-gecertificeerd. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit een bos dat duurzaam beheerd wordt. De boseigenaar houdt rekening met bijvoorbeeld biodiversiteit, bescherming van waterlopen, veiligheid van de bosarbeider en meer! Ook bezitten zij ISO 14001, de internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem. De Kaartenmakers produceren met hart voor het milieu.

Voor meer idee├źn om spitspunten voor te sparen neem je een kijkje op de pagina van de Kaartenmakers en andere Beter op weg-partners. Wij houden je op de hoogte wanneer de webshop klaar is.

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/