A10 West - foto rws

Rijkswaterstaat voert van 24 juli tot 4 september groot onderhoud uit aan de A10 West. De weg wordt tussen de Basisweg en knooppunt De Nieuwe Meer zes weken afgesloten: eerst drie weken in zuidelijke richting en daarna drie weken in noordelijke richting. Weggebruikers dienen rekening te houden met omleidingen en een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

De ring rond Amsterdam, tussen de Haarlemmerweg en knooppunt De Nieuwe Meer (A10 West), is na 16 jaar toe aan groot onderhoud. Rijkswaterstaat gaat asfalt, voegen en matrixborden vervangen en de afvoer van regenwater verbeteren.

Hinder

De verkeershinder kan stevig zijn, vooral in de spits. Vermijd, als je de mogelijkheid hebt, tussen 24 juli en 4 september de A10 West. Kan dat niet, reis dan buiten de spits en houd rekening met extra reistijd van een half uur.

  • Van 24 juli-13 augustus 2017 is de A10 West dicht in zuidelijke richting (buitenring) vanaf de Basisweg (S102) tot knooppunt De Nieuwe Meer, inclusief de op- en afritten en parallelwegen.
  • Van 14 augustus-4 september 2017 is de A10 West dicht in noordelijke richting (binnenring) vanaf knooppunt De Nieuwe Meer tot de Basisweg (S102), inclusief de op- en afritten en parallelwegen.

Topconditie

In zes weken brengt Rijkswaterstaat de A10 West in topconditie. De komende jaren wordt er hard gewerkt aan de bereikbaarheid van Amsterdam. Na het werk in deze zomer, kan de A10 West er weer tien jaar tegenaan.

Meer weten? Kijk op rijkswaterstaat.nl/a10west of facebook.com/a10west.

 

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/