Deelnemers van Beter op Weg kunnen 8 gratis retourtickets voor de nieuwe buslijn 385 van R-net krijgen! Deze kaartjes zijn te gebruiken in combinatie met de gratis deelfiets via Beter op Weg, voor het laatste stukje naar je werkadres. Je krijgt 4 weken lang elke week 2 gratis retourkaartjes voor de nieuwe snelle buslijn in de IJmond.

Hoe werkt het?

De actie is voor bewoners van IJmuiden, Velsen Zuid, Driehuis, Velserbroek, Santpoort Noord en Santpoort Zuid. De bus komt langs al deze locaties en stopt onder meer op Julianapark en Haarlem Centraal. Op deze halte staan ook de rode deelfietsen van Beter op Weg klaar. De actie loopt van 1 november tot 31 december. Je kan zelf jouw 4 actieweken inplannen. De enige voorwaarde is dat je deelneemt aan Beter op Weg. Is dat het geval? Schrijf je dan hier in voor jouw 8 gratis retourtickets met R-net 385 en de gratis deelfiets! Het Beter op Weg team zorgt dat jij de tickets krijgt en dat je wordt aangemeld voor de deelfiets. Zorg er wel voor dat alle gegevens compleet zijn.

Nog geen Beter op Weg deelnemer?

Geen zorgen, je kan je ook nu nog aanmelden door hier te klikken. Vervolgens schrijf je hier in voor de 8 gratis retourtickets, waarna je de login gegevens ontvangt voor de Beter op Weg app Livemobility EN de app van Donkey Republic voor de deelfiets. Het Beter op Weg team zorgt dat jij de bustickets ontvangt. Hiervoor moet het team wel al jouw gegevens hebben, zorg dus dat het formulier compleet is.

Hoe laat, waar en wanneer rijd bus 385?

R-net lijn 385 rijdt tussen Haarlem Centraal en IJmuiden. De eerste bus vertrekt ‘s morgens om 05.29 uur. De laatste vertrekt s nachts om 01.17 uur vanaf Haarlem.

Check hier alle vertrektijden vanuit IJmuiden 
En hier alle vertrektijden vanaf Haarlem Centraal.

Onze rode deelfietsen staan bij:

  • treinstation Haarlem CS
  • treinstation  Haarlem Spaarnwoude
  • bushalte Julianapark

Hiermee overbrug je slim het laatste stukje van openbaar vervoer naar je werk in de Waarderpolder.

Spelregels voor dit gratis kaartje

  • Geeft recht op acht  keer een retour reis met een Connexxion buslijn toebehorend aan de concessie Haarlem-IJmond
  • Niet geldig op: nachtlijnen of op lijnen van andere vervoerders die door de regio Haarlem-IJmond rijden
  • Overstappen op andere Connexxion-buslijnen binnen de regio Haarlem-IJmond is mogelijk
Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/