Beteropweg_tour_de_france_uitdaging

Zaterdag 11 mei start de 102e editie van de Giro d’Italia met een heuveltijdrit in Bologna om op 2 juni te eindigen met een tijdrit in Verona. De 15e rit, die van 26 mei naar Como is dit jaar de langste etappe, maar liefst 237 kilometer!

De Beter op weg Giro uitdaging!

Wij dagen onze fietsende deelnemers uit om vanaf de start van de Giro tot de finish zo vaak mogelijk de spits te mijden door in deze drie weken virtueel de langste etappe van 237 km met de Giro ‘mee te fietsen’ en 237 punten te publiceren. Meer mag natuurlijk ook! Beter op weg verdubbelt vervolgens van hen die deze uitdaging halen, de 237 spitspunten, en schenkt deze namens de winnaars aan Childslife, chances for children. Je hoeft daarvoor verder niets te doen, je punten worden immers automatisch geregistreerd.

Childslife

Je helpt zo mee om bijvoorbeeld een watertank te schenken aan een basisschool in Kenia of een Voedselpakket voor 30 moeders en hun kinderen die aangesloten zijn bij het “Life, Learn, Earn” programma. Dit unieke programma biedt deze HIV moeders sociale en medische hulp, counseling en business training. Wanneer de vrouwen het programma met succes doorlopen, ontvangen ze een startkapitaal waarmee ze een eigen bedrijf kunnen beginnen.

FIETS JIJ MEE OM KINDEREN KANSEN TE GEVEN?