De eerste fietsers van Beter op weg zijn klaar met de ‘nulmeting’. Veel van hen fietsen al naar het werk. Ook als je al naar je werk fietst, kun je meedoen aan Beter op weg. Je wordt dan ambassadeur.

Je fietst al!

Geldt dit voor jou? Dan moet je een of twee collega’s aanbrengen die 4 spitsmijdingen gaan maken. Zoek dus mensen die in de Waarderpolder werken en 4 autoritten woon-werkverkeer in de spits gaan inwisselen voor de fiets en of het OV. Jij wordt dan ‘ambassadeur’ van Beter op weg en helpt zo mee om de doelstellingen van ons het project te realiseren. En je spaart mee voor geld en spitspunten.

Jouw verhaal

Wil je gebruik maken van onze kanalen om de autorijders van de Waarderpolder te overtuigen ook de spits te gaan mijden en te gaan fietsen? Dat kan. We publiceren graag jouw verhaal met je oproep aan collega’s om meet te gaan fietsen en mee te doen aan Beter op weg. Stuur een e-mail aan graveland@beteropweg.com.

 

Meedoen Beter op weg in 4 stappen

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/