Fietsen voor fikse korting op een e-bike

Vanaf deze week is onze webshop weer een product rijker. Met de Livemobility app kun je nu fietsend sparen voor een flinke korting op de Pro e-bike Nexus 8!

Korting sparen

Het aanbod in de Beter op weg webshop breidt regelmatig uit. Zo kun je bijvoorbeeld sparen voor dagjes uit, goede doelen, leuke fietsgadgets, een verzorgde lunch of een schaal bitterballen bij het Jopen Proeflokaal. En aan dat rijtje voegden we deze week dus ook een flinke korting op een e-bike toe! Spaar jij, door de spits te ontwijken, namelijk 6980 punten bij elkaar? Dan krijg je maar liefs 349 euro korting op de aanschaf van de Pro e-bike Nexus 8!

Spaar jij al mee?

Wil jij meewerken aan minder auto’s in de spits in en om Haarlem, een schoner milieu en daar zelf een gezondere leefstijl aan overhouden? Download dan de Livemobility app, registreer en begin met punten sparen. Misschien rij jij binnenkort wel rond op een spiksplinternieuwe e-bike! Lees hier meer over de app.

En ben je (eenmaal) fanatiek de spits aan het ontwijken? Houd de webshop dan goed in de gaten. We voegen namelijk regelmatig nieuwe producten toe om uit te kiezen!

Een greep uit de smaakvolle aanbiedingen in de webshop