Hotel Amadeus Haarlem

Haarlem werd het afgelopen jaar uitgeroepen tot de file hoofdstad van Nederland. Dat moet dit jaar anders, aldus Amadeus. Zij doen dan ook enthousiast mee aan Beter op weg en willen ook anderen stimuleren de fiets te pakken. Daarom ruil je nu bij Hotel Amadeus je spitspunten in voor een lekkere beloning voor al dat fietsen! 

Spitspunten voor gebak, high tea of lunchproeverij

Je krijgt bij Amadeus € 5,- korting op een high tea of  € 2,50 korting op een lunchproeverij. Of kies de koffie met gebak voor 2 personen ter waarde van € 7,- voor slechts 70 spitspunten

Bijzondere locatie

Hotel Amadeus is gevestigd op een bijzondere locatie, in het stadscentrum van Haarlem aan de Grote Markt. Het historische pand heeft een gezellige inrichting in de huiskamer, maar je bent in de zomer ook van harte welkom op het terras. Hier geniet je in de zon van de bedrijvigheid van de stad en het uitzicht op de mooie gebouwen. En natuurlijk van je welverdiende traktatie, dankzij de verzamelde spitspunten.

Reserveren

Of je nu tijdens, na werk of in het weekend langs komt, Hotel Amadeus ontvangt je graag. Het hotel is elke dag geopend voor ontbijt en lunch. Je kan contact opnemen via 023-53 245 30 of gewoon spontaan langskomen bij de Grote Markt 10, 2011 RD Haarlem.

 

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/