Isabel Kiel fietst graag

Ik werk al ruim 11 jaar bij de receptie van geneesmiddelenbedrijf Merck Sharp & Dohme (MSD) in de Waarderpolder.  Hier doe ik alle voorkomende werkzaamheden m.b.t. het ontvangen van gasten.

Ik woon in Haarlem-Noord, dus dicht bij mijn werk. Ik ben op de fiets met een kleine 10 minuten bij mijn werk. Vanaf het begin doe ik al mee met Beter op weg. Ik ga vrijwel altijd met de fiets, behalve als het heel slecht weer is, dan gebruik ik de auto.

Elektrische fiets
Ik fiets graag, zeker nu ik sinds kort een elektrische fiets heb. Het fietsen bevalt mij prima. Als ik naar mijn werk of weer terug naar huis ga staat er altijd file  in de Waarderpolder. Dus als ik snel met de fiets naar MSD of naar huis kan, word ik daar heel vrolijk van. Bovendien is even lekker buiten zijn ook heerlijk.

Livemobility app
Op zich vind ik de Livemobility app handig, alleen het aanpassen van de ritten vind ik erg lastig. Vaak kloppen de geregistreerde ritten niet. Soms als ik met de fiets ben registreert de app dat als autokilometers en andersom, en dan kan ik dat niet meer achteraf aanpassen.*

Spitspunten
Ik heb nog niets besteld van mijn spitspunten. Daar heb ik nog niet genoeg punten voor. Ik heb ook niet een duidelijk spaardoel. Ik kijk af en toe op de site of ik iets leuks zie. Misschien is het een idee om als spaardoel een dinerarrangement te regelen bij de Jopen brouwerij of bij brouwerij Het Uiltje. Ook bij café en jachthaven “Bij Van Assema” is misschien een leuk arrangement te regelen.

Ik vind Beter op Weg een leuk en goed initiatief. Hopelijk heeft het effect.

*Note: Isabel rijdt op een elektrische fiets. Met de te behalen snelheid van deze fiets kan de Livemobility  app dit wel eens verwarren met een auto snelheid. Wellicht heeft Isabel in de app ‘automatisch opslaan van woon-werk ritten goedkeuren’ aanstaan. Een goed gekeurde rit  kan niet meer aangepast worden. Deze functie kan ook uitgezet worden. Dan kunt u achteraf de ritten aanpassen. Mocht dit vaker (te vaak) voorkomen dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze servicedesk.