deelfiets Waarderpolder

Bij treinstations Haarlem CS en Spaarnwoude en de bushalte Julianapark staan nu rode deelfietsen. Hiermee overbrug je slim het laatste stukje van ov naar je werk in de Waarderpolder. Deelnemers aan Beter op weg die met het ov gaan reizen in plaats van met de auto, kunnen de deelfietsen vanaf nu gratis gebruiken. Dat kan maximaal 2 keer per week en 9 uur per dag, maar altijd in combinatie met een ov-reis.

Tussen station en werkplek

Met de deelfietsen is er een oplossing gekomen voor het laatste stukje van het station of de bushalte naar je werk in de Waarderpolder. Onze fietsen zijn rood, dus je kan ze niet missen!  Als er veel belangstelling is voor de deelfietsen, dan komen er meer fietsen en mogelijk ook nieuwe locaties bij.

Combineren met R-net lijn 385

De plaatsing bij de bushalte Julianapark loopt vooruit op de komst van de nieuwe R-net lijn 385 die tussen het zuidelijk deel van de IJmond en Haarlem CS gaat rijden. Vanaf 3 september gaat deze bus in de spits iedere 6 minuten rijden. Overdag rijdt hij iedere 10 minuten en ’s avonds ieder kwartier. In combinatie met een deelfiets wordt de bus voor mensen uit de IJmond aantrekkelijk voor de woon-werk reis naar de Waarderpolder.

Testfietser worden?

Reis je al met het ov of wil je dat gaan doen? Dan is de deelfiets misschien iets voor jou! Meld je dan aan via info@beteropweg.com of het contactformulier.  We leggen je graag uit hoe het werkt.

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/