Je wilt best met de bus of trein reizen. Maar dat laatste stuk lopen zie je echt niet zitten. Pak dan de deelfiets voor het laatste stuk naar je werk in de Waarderpolder. Ze staan op Haarlem CS en Spaarnwoude en bij de bushalte Julianapark. En doe je mee met Beter op weg, dan rijd jij gratis, 2 keer per week en 9 uur per dag. Altijd in combinatie met een ov-rit.

Links van het station

Op station Haarlem Centraal staan de deelfietsen aan de centrum zijde. Loop het station uit richting aan de kant van het centrum en loop direct naar links richting de Jansweg. Als je bij de spoortunnel de Jansweg oversteekt sta je voor een terreintje met fietsenrekken. Daar staan ook de rode deelfietsen.

De locatie van de deelfietsen van Beter op weg op station Haarlem Centraal


Combineren met R-net lijn 385

De plaatsing bij de bushalte Julianapark is speciaal vanwege de nieuwe R-net lijn 385 die tussen het zuidelijk deel van de IJmond en Haarlem CS rijdt. Deze rijdt in de spits iedere 6 minuten. Overdag rijdt hij iedere 10 minuten en ’s avonds ieder kwartier. Een makkelijke combinatie: bus en deelfiets.

Dus laat je auto staan en reis met het OV en de deelfiets.

Wil je meer weten of in aanmerking komen voor 8 gratis combi kaartjes voor lijn 385 en de deelfiets? Meld je dan hier aan. of mail servicedesk@beteropweg.com.

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/