File bij de Haarlemse Schoterbrug aan het einde van de middag

Een vitale werknemer is blijer, productiever en minder vaak ziek. Daarom zijn er tal van gezondheidsprogramma’s om jouw medewerkers te begeleiden naar een gezonde en actieve levensstijl. Met Beter op weg ontstaan er slimme koppelingen tussen vitaliteit en vertragingsvrij reizen, het oplossen van parkeerproblemen  en duurzame bereikbaarheid! Interessant? Tijdens het BREIKERS café Waarderpolder kom je meer te weten!

Kennis delen en benutten

Dinsdag 12 september vanaf 16.30 uur ben je van harte welkom om je te laten inspireren en informeren over de relatie tussen vitaliteit en duurzame bereikbaarheid. Onder het genot van een hapje en een drankje spreken we in het Jopen Proeflokaal onder meer met werkgevers uit de Waarderpolder als Ikea Haarlem en DNP. Zij doen hiermee al ervaring op en jij kan hun kennis in jouw bedrijf benutten.

Meindert Schut praat met werkgevers

In dit negende Beikers inspiratiecafé in samenwerking met ‘Beter op weg’ praat Meindert Schut met werkgevers over innovatieve oplossingen om hun medewerkers anders en vooral slimmer te laten reizen. Het reizen van en naar het werk is immers lang niet altijd onderwerp van gesprek, terwijl de fiets als alternatief voor de auto een gunstig effect heeft op zowel bereikbaarheid, luchtkwaliteit en gezondheid.

Kijk hier voor een impressie van het Breikerscafe vertragingsbrij reizen in de Amsterdam Arena of die over duurzame mobiliteit in Amstelveen.

Meld je hier aan voor het BREIKERS café in de Waarderpolder, Haarlem.

 

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/