Breikerscafe

Wist je dat werken aan vitaliteit een belangrijke bijdrage kan leveren aan vertragingsvrij reizen, het oplossen van parkeerproblemen of betere bereikbaarheid?

Dinsdag 12 september vanaf 16.30 uur ben je van harte welkom om je – onder het genot van een hapje en een drankje – te laten inspireren en informeren over de relatie tussen vitaliteit en duurzame bereikbaarheid.

In dit negende inspiratiecafé van BREIKERS, in samenwerking met Beter op weg, praat Meindert Schut met werkgevers over innovatieve oplossingen om hun medewerkers anders en vooral slimmer te laten reizen. Het reizen van en naar het werk is immers lang niet altijd onderwerp van gesprek, terwijl de fiets als alternatief voor de auto een gunstig effect heeft op zowel bereikbaarheid, luchtkwaliteit en gezondheid. Meld je hier aan voor het BREIKERS-Café

Noteer in je agenda

BREIKERS Café over vitaliteit en duurzame mobiliteit
Wanneer: dinsdag 12 september
Inloop: 16.30 – 17.00 uur
Programma: 17.00 – 18.00 uur
Netwerkborrel: 18.00 – 19.00 uur
Locatie: Jopen Proeflokaal, Emrikweg 21, 2031 BT Haarlem Aanmelden: klik hier 

Voor werkgevers

De bijeenkomst is primair gericht op werkgevers. Je kunt hier aanmelden voor de gratis bijeenkomst en ontvangt kort voor de bijeenkomst een bevestiging van de inschrijving. Als je geen werkgever uit de regio of genodigde bent, behoudt Breikers zich het recht voor om de inschrijving niet te honoreren. Vanzelfsprekend krijg je  hierover dan bericht.

BREIKERS en Vertragingsvrij 2020

Werkgeversinitiatief BREIKERS helpt u, als werkgever, om uw medewerkers vertragingsvrij van en naar hun werk te laten reizen en zo de doorstroming in de Metropool Amsterdam – en daarmee de concurrentiekracht – te verbeteren.

BREIKERS roept u op om mee te doen met Vertragingsvrij 2020, en daarmee de uitdaging aan te gaan om in 2020 uw medewerkers vertragingsvrij te laten reizen. Wij helpen u deze uitdaging te realiseren. Met kennis, advies en financiering van oplossingen voor vertragingsvrij reizen, maar ook met probeeracties, inspiratiebijeenkomsten én de Vertragingsvrij 2020-community waar u kennis en ervaringen kunt uitwisselen met andere werkgevers. Zie voor meer informatie: www.wijzijnbreikers.nl.

 

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/