Bedankt voor je aanmelding

Je aanmelding is aangekomen en wordt binnen 48 uur (op werkdagen) verwerkt in ons systeem. Je ontvangt een uitnodiging met hierin een Beter op weg bedrijfscode waarmee je gratis toegang krijgt tot de Livemobility app. In deze smartphone app registreer je je ritten en publiceer je de woon-werkritten. Alvast veel fietsplezier en laat je auto na de nulmeting lekker staan!

Het proces na deze inschrijving

VOOR DEELNEMERS EN BEDRIJVEN

De eerste stap heb je net gezet, welkom bij Beter op weg! Wij zetten de volgende stap voor je, je krijgt van ons een uitnodiging (met een bedrijfscode) om gratis gebruik te maken van de Livemobility app. Deze smartphone en desktop app gebruik je om je ritten in vast te leggen. De app helpt je door voorstellen te doen die je kunt aanvullen tot complete woon-werkritten. Zodra je een account voor de Livemobility app met bedrijfscode hebt aangemaakt start je nulmeting.

Nulmeting
De eerste 4 weken kun je gewoon woon-werkritten maken zoals je dat altijd doet, ga je met de auto dan blijf je dit gewoon doen! Na deze 4 weken ontvang je automatisch de uitslag van je nulmeting per e-mail. De uitslag is gebaseerd op de woon-werkritten tijdens de spits (07:00 – 09:00 en 16:00 – 18:00 uur) die je in Livemobility hebt staan of hebt aangevuld. Je kunt ambassadeur of deelnemer worden.

Ambassadeur
Ambassadeur ben je omdat je gemiddeld minder dan 2 dagen per week met de auto reist tijdens de spits. Jij bent al goed bezig en dat wil je laten zien! Overtuig dan 2 automobilisten om deelnemer te worden aan Beter op weg en je kunt geld verdienen!

Deelnemer
Deelnemer ben je omdat je gemiddeld meer dan 2 dagen per week met de auto reist tijdens de spits. Wij gaan jou helpen om de auto te laten staan tijdens de spits en met de fiets of het OV naar je werk te gaan. We belonen je met geld en spitspunten!

 

VOOR PARTNERS

We nemen binnen 48 uur (op werkdagen) contact met je op. Graag bespreken wij tijdens dit gesprek op welke manier je bedrijf wilt bijdragen aan Beter op weg! Met jouw steun wordt Haarlem gezonder en filevrij…

 

Succes met Beter op weg!