In de afgelopen weken hebben verschillnde bedrijven de high end Flyer Go Tour 5 e-bikes geprobeerd. Dat beviel goed. Drie medewerkers van MSD vertelden ons dit over hun ervaringen met de e-bikes:

“De fiets rijdt lekker soepel. Hij reageert ook vrij direct op de knoppen.”

“In het begin was het even wennen met alle mogelijkheden aan programma’s van de boordcomputer en de 8 versnellingen. Maar daarna was het een genot om relaxed met 26 km per uur tegen de wind in de polder te fietsen.”

“It was a really nice experience. Very conformable and almost I didn’t feel I cycled. I think it is a good idea for people who live in 15Km (around) to improve our green print and keep our health.”

Verbeterpuntjes

Team Beter op weg is heel blij met deze positieve ervaringen. De verbeterpuntjes die we ook hebben ontvangen geven we graag door aan de fabricant, zodat de ervaring voor nieuwe gebruikers nóg aangenamer kan worden. We sluiten ons tot slot graag aan bij deze woorden van een van MSD-medewerkers die de e-bike hebben geprobeerd:

“Ik denk dat deze fiets voor mensen die tot 25 km afstand van hun werk wonen en niet bezweet aan willen komen, zeker op droge dagen een goed alternatief voor de auto kan zijn.”

“Thank you for the opportunity to test the EBIKE.”

 

 

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/